Društvene mreže
Kontakt / +382 69 356 580

Al Mare

O nama

01
Lokacija

Budva kao prijestonica crnogorskog turizma predstavlja grad idealan za Vaše ljetovanje, bilo da dolazite sa društvom i želite dobru zabavu uz muziku ili ste ipak za mirniji odmor na nekoj pješčanoj plaži sa porodicom. Stari grad koji je uprkos vjekovima uspio sačuvati antički izgled, brojne prekrasne plaže, vrhunski restorani i barovi, duh Mediterana...Previše je razloga da posjetite ovaj grad i zato rezervišite svoj Al Mare apartman u Budvi na vrijeme!

image
image
02
Al Mare

Al Mare apartmani kategorisani su od strane Ministarstva turizma sa 4 * privatnog smještaja, što daje garanciju  da ćete biti zadovoljni onim što nude. Lijepo uređen enterijer, pokrivenost bežičnim internetom, klima uređaji, smart TV sa kablovskim kanalima, moderna kupatila, samo su neki od razloga zbog kojih ćete uživati u svom odmoru u apartmanu koji pruža potpuni ugođaj. Naša recepcija radi 24h, pa ćemo Vam u svakom momentu biti na raspolaganju.

03
Apartmani

Al Mare u svojoj ponudi imaju 17 moderno opremljenih apartmana sa ukupnim kapacitetom od 40 kreveta. U zavisnosti od Vaših želja i za koliko osoba želite rezervisati, možete birati između 4 tipa Al Mare apartmana i to:1. Lux Studio apartman sa pogledom na more 2. Trokrevetni apartman 3. Studio apartman sa pomoćnim ležajem 4. Studio apartman 

image