Društvene mreže
Kontakt / +382 69 356 580

Dobro došli u Al Mare Apartmane

AL MARE APARTMANI

ZA ODMOR IZ SNOVA

Dobro došli u Budvu i Al Mare Apartmane, moderno uređen smještaj u mirnom dijelu Budve, a istovremeno dovoljno blizu gradske plaže i Starog grada.

REZERVIŠITE

O nama

Lokacija Budva kao prijestonica crnogorskog turizma predstavlja grad idealan za Vaše ljetovanje, bilo da dolazite sa društvom i želite dobru zabavu uz muziku ili ste ipak za mirniji odmor na nekoj pješčanoj plaži sa porodicom. Stari grad koji je uprkos vjekovima uspio sačuvati antički izgled, brojne prekrasne plaže, vrhunski restorani i barovi, duh Mediterana...Previše je razloga da posjetite ovaj grad i zato rezervišite svoj Al Mare apartman u Budvi na vrijeme!

Al Mare Al Mare apartmani kategorisani su od strane Ministarstva turizma sa 4 * privatnog smještaja, što daje garanciju  da ćete biti zadovoljni onim što nude. Lijepo uređen enterijer, pokrivenost bežičnim internetom, klima uređaji, smart TV sa kablovskim kanalima, moderna kupatila, samo su neki od razloga zbog kojih ćete uživati u svom odmoru u apartmanu koji pruža potpuni ugođaj. Naša recepcija radi 24h, pa ćemo Vam u svakom momentu biti na raspolaganju.

detaljnije
images images images
image

AL MARE APARTMANI

VIDEO PREZENTACIJA

icon